συστατικά
- 2 κούπες αμύγδαλα ωμά
- 1 κούπα προβιοτικό σιταριού
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1/4 κρεμμύδιου
- λίγο μαιντανό
εκτέλεση
- αφήνουμε τα αμύγδαλα όλη τη νύχτα σε νερό.
- την επόμενη μέρα βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και τα χτυπάμε.
- τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο, το σκεπάζουμε με μία πετσέτα και το αφήνουμε να ωριμάσει για περίπου 24 ώρες ή και λίγο παραπάνω.
- δοκιμάζουμε..θέλουμε να είναι ξινούλι.
- διατηρούμε το τυράκι στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου