Translator

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

ωμό cottage cheese

υπάρχει ένα πολύ όμορφο site της Gosia απο την αυστραλία. Αυτή τη συνταγή την βρήκα εκει με τον τίτλο tasty cottage cheeze.

συστατικά

 εκτέλεση
  1. αφήνουμε τα αμύγδαλα όλη τη νύχτα σε νερό.
  2. την επόμενη μέρα βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και τα χτυπάμε.
  3. τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο, το σκεπάζουμε με μία πετσέτα και το αφήνουμε να ωριμάσει για περίπου 24 ώρες ή και λίγο παραπάνω.
  4. δοκιμάζουμε..θέλουμε να είναι ξινούλι.
  5. διατηρούμε το τυράκι στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου