(για μία κανονική πίτσα)
- διπλή δόση βάση πίτσας
- ωμό τυρί με ξηρούς καρπούς
- μαύρες ελιές
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- φτιάχνουμε τη ζύμη και τη βάζουμε στο φούρνο.
- όταν είναι έτοιμη, αμέσως μόλις την βγάλουμε της βάζουμε το τυρί, να την καλύψει τελείως, και μετά ή ψιλοκόβουμε ελιές και τις ρίχνουμε από πάνω ή τις βάζουμε ολόκληρες.
- ψιλοκόβουμε και το κρεμμυδάκι και το πασπαλίζουμε και αυτό από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου