Translator

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

μελιτζάνα ναπολιτάνα



συστατικά
  • 1 μελιτζάνα
  • 2-3 ντομάτες
  • λίγο αλατάκι
  • ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. τριμμένο κάσιους ωμό (προεραιτικά)
εκτέλεση
  1. κόβουμε την μελιτζάνα στη μέση, την πασπαλίζουμε με λίγο χοντρό αλάτι και την μαγειρεύουμε στον ατμό μέχρι να μαλακώσει τελείως (γύρω στα 30 λεπτά χρειάζεται)
  2. τρίβουμε στο μούλτι τις ντομάτες, ριχνουμε και λίγο αλατάκι
  3. βάζουμε τις ντομάτες πάνω στη μελιτζάνα και από πάνω ρίχνουμε ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε και με το τριμμένο κάσιους
ΣΧΟΛΙΟ είναι καλυτερα να χρησιμοποιήσουμε τις μεγάλες μελιτζάνες γιατί έχουν περισσότερη σάρκα. εμείς τις προτιμούμε γι' αυτή τη συνταγή.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου