συστατικά
- 100 γραμ νιφάδες καλαμποκιού
- 80 γραμ βρώμη
- 20 γραμ κουκουνάρι ή άλλο ξηρό καρπό(π.χ. καρύδια, ηλιόσπορο, κουάκερ..)
- 1 ντομάτα
- 1 /2 πιπεριά
- 1 /4 κρεμμύδι
- 1 δοντάκι σκόρδο
- 4 κ.σ. λάδι
- μπαχαρικά για πίτσα (ό,τι θέλουμε)
- μία πρέζα αλάτι
- τα ψιλοκοβουμε όλα στο μούλτι
- προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα।
- ψήνουμε για 27 λεπτά αν θελουμε να είναι κάπως μαλακό και 37 αν θέλουμε να είναι πιο τραγανό.
αντί για
- 100 γραμ νιφάδες καλαμποκιού
- 80 γραμ κουάκερ
- 20 γραμ κουκουνάρι
και αφήνουμε τη βάση όλη νύχτα να ξεραθεί μόνη της ή τη βάζουμε σε ένα αφυγραντήρα για περίπου 7 ώρες.
ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ πίτσα με κολοκυθάκι
- 100 γραμ νιφάδες καλαμποκιού
- 80 γραμ κουάκερ
- 20 γραμ ηλιόσπορο
- 1 /2 κολοκυθάκι
- 1 /2 πιπεριά
- 1 /4 κρεμμύδι
- 1 δοντάκι σκόρδο
- 4 κ.σ. λάδι
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- μία πρέζα αλάτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου