συστατικά
- 1 κιλό καρπούζι ( μαζί με τη φλούδα)
- 1/4 κρεμμύδι
- 1 αγγούρι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού ( είναι περίπου ο χυμός μισού λεμονιού)
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- βγάζουμε τη φλούδα και τα κουκούτσια από το καρπούζι.
2. βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και έτοιμο.
ΣΧΟΛΙΟ την σερβίρουμε κρύα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου