Translator

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Σαλάτα με πατάτες και ινδοκάρυδο

συστατικά:
  • 5 πατάτες βρασμένες σε αλατισμένο νερό, με τη φλούδα, για 25 λεπτά.
  • 4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1/2 ποσότητα garam masala
  • 1/2 κ.γ. κουρκουμά
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. μαγιά μπύρας
  • 100 γραμ ινδοκάρυδο
  • λίγο λάδι
εκτέλεση:
  1. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις αφήνω να κρυώσουν. Μετά τις κόβουμε σε κυβάκια.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε λάδι και όλα τα υπόλοιπα συστατικά εκτός από το ινδοκάρυδο. Τα αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία γύρω στα 10 λεπτά να μαλακώσουν. Στο τέλος προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες και το μείγμα με το καρότο και ανακατεύουμε.
  4. Σερβίρουμε κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου