Translator

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ελαφριά κομπόστα μήλου

συνταγή της γιαγιάς Louisa

συστατικά
  • 4 μήλα χωρίς φλούδα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 κανέλα
εκτέλεση
  1. Βάζουμε όλα τα συστατικά σε μία κατσαρολίτσα. 
  2. Γεμίζουμε με νερό ίσα-ίσα να σκεπάζει τα φρούτα.
  3. Βράζουμε για μισή ώρα.
  4. Διατηρούμε στο ψυγείο. Είναι πιο νόστιμο κρύο. 
  5. Λύση για τα πολύ μαλακά μήλα. 
  6. Μπορεί να γίνει και με αχλάδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου