συστατικά:
- 700 γραμ. γλυκοκολοκύθα ξεφλουδισμένη και κομμένη με μικρά κυβάκια
- 1/2 κούπα λάδι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. κόλιανδρο
- 1/4 κ.γ. τριμμένο σκόρδο
- λίγο τριμμένο κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κ.γ. κουρκουμάς
- 400 ml γάλα καρύδας
- 3 μεγάλες κ.σ. ινδοκάρυδο
- Τσιγαρίζουμε την γλυκοκολούθα με το λάδι σε δυνατή θερμοκρασία για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το αλάτι και όλα τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε έτσι για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το ινδοκάρυδο και , με κλειστό καπάκι, μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να γίνει η κολοκύθα μας.
- Συνοδεύουμε με ρύζι που έχουμε φτιάξει με μπόλικη καπνιστή πάπρικα και κουρκουμά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου