το γνωστό μείγμα ινδικών μπαχαρικών
συστατικά
συστατικά
- 3 κ.σ. τριμμένο κάρδαμο
- 1/2 κ.γ. τριμμένο κύμινο
- 1/2 κ.γ. τριμμένο μαυροπίπερο
- 1/2 κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο
- 1/2 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο
- 1/4 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 1/4 κ.γ. τριμμένο κανέλα
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και φυλάμε σε γυάλινο βαζάκι.
- το καλύτερο για να έχουμε περισσότερο άρωμα είναι να πάρουμε σπόρους από το καθένα και ολόκληρη κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρύφαλο και να τα καβουρντίσουμε. Στη συνέχεια σε μύλο τα τρίβουμε έμεις ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου