συστατικά
- 300 γραμ τριβελάκι
- 1 κιλό γλυκοκολοκύθας
- 1 1/2 κ.γ. τριμμένο σκόρδο
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- αλάτι
- λάδι
- βράζουμε την γλυκοκολοκύθα σε αλατισμένο νερό. τη σουρώνουμε, βγάζουμε τη φλούδα, και την πολτοποιούμε με ένα πηρούνι. προσθετουμε όλα τα υπόλοιπα συστατικά, εκτός από το τριβελάκι και ανακατεύουμε.
- τσιγαρίζουμε το τριβελάκι, με λίγο λάδι, αλάτι, και λίγη καπνιστή πάπρικα. για μερικά λεπτά.
- ρίχνουμε την κολοκύθα στο τριβελάκι, με 2 ποτήρια βραστό νερό, χαμηλώνουμε το μάτι στο ελάχιστο και βράζουμε για 40 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου