Translator

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

πουτίνγκα γλυκοκολοκύθας

συνταγή από το site "cocina de Nihacc"


συστατικά
  • 1 κιλό γλυκοκολοκύθα
  • 2 κ.γ. υποκατάστατο αυγού (μπορείτε να το βρείτε σε μαγαζί με βιολογικά προιόντα)
  • 40 γραμ αλεύρι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 85 γραμ ζάχαρη
  • 1/3 της κούπας γάλα σόγιας
  • 2 κ.σ. καρύδια τριμμένα ή ψιλοκομμένα και λίγο παραπάνω για να ρίξουμε από πάνω.
εκτέλεση
  1. βράζουμε την γλυκοκολοκύθα με 4 ποτήρια νερό για περίπου 25 λεπτά. μετά με ένα πηρούνι την πολτοποιούμε τελείως. αντί να κάνουμε αυτό, μπορούμε να περιμένουμε να κρυώσει λιγάκι και να την βάλουμε στο μούλτι.
  2. στη συνέχεια βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά.
  3. σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα. πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο καρύδι.
  4. ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου