συστατικά
- 1 κιλό γλυκοκολοκύθα
- 2 κ.γ. υποκατάστατο αυγού (μπορείτε να το βρείτε σε μαγαζί με βιολογικά προιόντα)
- 40 γραμ αλεύρι
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 85 γραμ ζάχαρη
- 1/3 της κούπας γάλα σόγιας
- 2 κ.σ. καρύδια τριμμένα ή ψιλοκομμένα και λίγο παραπάνω για να ρίξουμε από πάνω.
- βράζουμε την γλυκοκολοκύθα με 4 ποτήρια νερό για περίπου 25 λεπτά. μετά με ένα πηρούνι την πολτοποιούμε τελείως. αντί να κάνουμε αυτό, μπορούμε να περιμένουμε να κρυώσει λιγάκι και να την βάλουμε στο μούλτι.
- στη συνέχεια βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά.
- σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα. πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο καρύδι.
- ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου