συστατικά
σε αναλογία
- 2 τριμμένο σκόρδο
- 2 άσπρο πιπέρι
- 2 μπούκοβο πικάντικο
- 1 ρίγανη
- 1 μαιντανό αποξηραμένο και τριμμένο
συνήθως φτιάχνω μεγάλη ποσότητα, τα ανακατεύω όλα μαζί και τα διατηρώ μέσα σε γυάλινο βαζάκι .
τα παραπάνω είναι το στερεό τμήμα της σάλτσας.
για το υγρό θέλουμε
- νερό
- λευκό ξύδι
- λάδι
- παίρνουμε σε αναλογία 1: 1 : 1 μπαχαρικά, νερό και λευκό ξύδι και τα βάζουμε σε ένα μπολάκι. ανακατεύουμε και το αφήνουμε έτσι για 10 λεπτά.
- στη συνέχεια προσθέτουμε λάδι και αλάτι ανάλογα με το πόσο αλμυρό το θέλουμε .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου