συστατικά
μέρος πορτοκαλιού
- 3/4 κούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κούπα αλεύρι (προτιμήστε ρυζαύλευρο, ντίνκελ ή φαγόπυρου)
- 1 πορτοκάλι χυμός και ξύσμα
- 50 γραμ μαργαρίνη
- 1 1/2 κ.σ. baking powder
- 3/4 κούπας ζάχαρη μαύρη
- 1/2 κούπα αλεύρι (προτιμήστε ρυζαύλευρο, ντίνκελ ή φαγόπυρου)
- 1/2 κούπα χαρουπαύλευρο
- 1/2 κούπα καφέ (ή μισή κούπα γαλλικός, ή 1 κ.σ. νες διαλυμένος σε μισή κούπα χλιαρό νερό)
- 50 γραμ μαργαρίνη
- 1 1/2 κ.σ. baking powder.
- δουλεύουμε σε δύο μπολ κάνοντας τα ίδια πράγματα. χτυπάμε με το μίξερ πρώτα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη, μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά.
- σε ένα μικρό ταψάκι στρώνουμε λαδόκολλα, ρίχνουμε πρώτα το πορτοκαλένιο μέρος και από πάνω το "σοκολατένιο"
- ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα για περίπου 35-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου